1. SINIF ÇOCUK GELİŞİMİ YENİ KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Arkadaşlar ders kayıtlarınızı aşağıda yazdığım şekilde yapabilirsiniz.
Öncelikle alttaki adrese girip öğrenci numaranızı öğrenin.
Sonra alttaki adrese girip öğrenci girişi sekmesini tıklayın.
Sizlerden sisteme giriş için kullanıcı adı ve şifre isteyecek. Kullanıcı adı kısmına öğrenci numaranızı, şifre kısmına da TC kimlik numaranızı yazarak sisteme giriş yapabilirsiniz. (Sisteme girdikten sonra kullanıcı işlemleri-şifre değiştir kısmından kendinize özgü yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz.)
Daha sonra ders kaydı yapmak için; açılan ekranda sol taraftaki sekmelerden ders dönem işlemleri yazan kısma girip, ders kayıt sekmesine tıklayın.
Açılan ekranda 1.sınıf dersleri sekmesine giriş yapın.

Yanında (Z) harfi yazan zorunlu derslerin yanında bulunan artı işareti kutucuğunu tıklayın, açılan pencere de tekrar artı işareti kutucuğuna tıklayınca bu dersleri seçip eklemiş olursunuz. Bütün zorunlu dersler seçiniz.Bu derslerin dışında kalan seçmeli derslerden (S), tercih ettiğiniz 2 tanesini daha aynı şekilde ekleyin..

Ayrıca müfredat dışı dersler bölümünden Atatürk ilkeleri ve Inkılap  Tarihi I () için AİT101, Türk Dili I () TRD109 ve Yabancı Dilİ I ()  YDİ107 derslerinin kodlarını ders adı bölmesine yazarak bulup ekleyiniz.

Bu işlemleri yaptığınız zaman toplamda 10 adet 1.sınıf dersi seçmiş olacaksınız..Seçip eklediğiniz dersler ekranın alt kısmında seçilen dersler bölümünde sıralanacaktır..Dersleri doğru olarak seçip eklediyseniz en son kontrol et ve kesinleştir butonlarına tıklayarak ders kaydını tamamlamış olursunuz..

Sizler ders kaydınızı tamamladıktan sonra danışman hocanız kendi sisteminden gerekli kontrolleri yapıp, ders kaydınızı onaylayacaktır..

Not: Ders kaydını kesinleştirip eksik yada yanlışlıkları olduğunu gören öğrenciler,danışman onayından önce düzeltmelerini yapıp tekrar kesinleştirebilir.